Webbtjänster – hjälp online för en bättre hemsida

Läs Mer

Varför ha en välutvecklad hemsida?

Flera miljoner sökningar sker på Google varje dag. Konkurrensen ökar och kunderna är mer krävande. Se därför till att skapa en välutvecklad och användarvänlig hemsida för ditt företag. En besökare som hittar till din sida ska nå sitt mål med hjälp av hemsidan på ett effektivt sätt.

Hur skapar företaget en användarvänlig hemsida? – 4 viktiga punkter för en bättre upplevelse

1

Hemsida anpassad för mobil

Viktigt då större delen av befolkningen idag använder en mobil enhet.

Läs mer!
2

Hemsidan ska vara snabb att ladda

Statistik visar att en besökare lämnar om sidan tar längre än 3 sekunder att ladda. Kolla in pagespeed för att se din hemsidas status!

Läs mer!
3

Välorganiserad

Det ska vara lätt för besökaren att förstå sidans struktur och uppbyggnad. Detta för att skapa ett professionellt uttryck.

Läs mer!
4

Lättnavigerad

Hemsidan ska vara lätt att navigera sig på och ha en struktur från första sidan till sista.

Läs mer!

”Syns du inte online, finns du inte online”

Idag spelar det ingen roll om ditt bolag har en eller flera hundra anställda. Eventuella kunder kommer oavsett googla fram information om dina företagsprodukter, tjänster eller fakta om organisationen. Är då hemsidan väluppbyggd med bra närvaro kan företaget ge ett professionellt uttryck mot kunderna. Detta bidrar till ett förtroende mellan kund och verksamhet.

Skapa en genomtänkt navigation på hemsida

Med hjälp av hemsidans navigation ska besökaren hitta det innehåll hon/han är ute efter enkelt och smidigt. En genomtänkt navigation kan bli avgörande för hemsidans framgång. Besökaren ska inte behöva lära sig hur hemsidan fungerar, utan förväntar sig istället att kunna hantera hemsidan omedelbart.

Vad är viktigast att ha på en hemsida?

Enligt en undersökning där man frågat svenskar vad som bör finnas på en hemsida, visar statistiken att en hemsida bör ha information gällande produkter och priser, kontaktuppgifter och företagsinformation.

Saknar du hemsida? – Ordna offerter och få hjälp

Saknar ditt företag en hemsida? Kanske är den inte optimerad nog? Ta då hjälp av företag som hjälper till med webbtjänster och skapa en optimalt anpassad hemsida. Saknar du en hemsida ökar nämligen risken för att kunder istället hittar till konkurrenter.